Over Gikimat

Gikimat is een solide familiebedrijf in de derde generatie. Het werd midden vorige eeuw opgericht als een zagerij en groeide verder door tot de moderne houthandel die het vandaag is: een referentie voor alles wat nieuwbouw, verbouwing, binneninrichting en verfraaiing van de woning betreft.

Gikimat is een trots lid van de Lignac aankoopvereniging. Deze exclusieve groep van 10 Belgische houthandels bundelen reeds 38 jaren hun krachten om, door gezamenlijke aankoop, de beste prijzen te bedingen voor u als eindklant. Het is bovendien een uitgelezen platform om tijdig te kunnen inspelen op de nieuwste trends op de hout- en bouwmarkt en de exclusieve verdeling van een aantal buitenlandse producten te kunnen verzorgen.

Ons jarenlange lidmaatschap bij de Nationale Federatie der Houthandelaars (NFH) biedt bovendien een garantie op betrouwbaarheid, professionalisme en een duurzaam bosbeheer.

Gikimat en zijn professionele medewerkers staat klaar om u met raad en daad bij te staan voor het nemen van de juiste beslissing!

Nieuws